VİŞNE SULU TATLI
MALZEMELER
1 Kutu vişne suyu
1çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
potübor bisküvi
7 çay bardağı vişne suyu,bir çay bardağı nişasta, bir çay bardağı şeker hepsi birlikte karıştırılarak muhallebi
gibi pişirilir.Borcam ıslatılır.Bir sıra potübor bisküvi borcama yerleştirilir.Hazırlanan muhallebi sıcak sıcak
bisküvilerin üzerine dökülür.Buzdolabında soğumaya bırakılır.Üzerine arzuya göre hindistan cevizi serpilebilir .Vişne, böğürtlen taneleriyle süslenebilir.Dilimlenerek servis yapılır
1 Kutu vişne suyu
1çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
potübor bisküvi
7 çay bardağı vişne suyu,bir çay bardağı nişasta, bir çay bardağı şeker hepsi birlikte karıştırılarak muhallebi
gibi pişirilir.Borcam ıslatılır.Bir sıra potübor bisküvi borcama yerleştirilir.Hazırlanan muhallebi sıcak sıcak
bisküvilerin üzerine dökülür.Buzdolabında soğumaya bırakılır.Üzerine arzuya göre hindistan cevizi serpilebilir .Vişne, böğürtlen taneleriyle süslenebilir.Dilimlenerek servis yapılır
bögurtlenler yerlerine saglam otursun istenirse pastada yuvalar acip bu yuvalara sıkıstırmak da mumkun degil mi hamiyet hanim?
YanıtlaSil