VİŞNE SULU TATLI

MALZEMELER
1 Kutu vişne suyu
1çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
potübor bisküvi

7 çay bardağı vişne suyu,bir çay bardağı nişasta, bir çay bardağı şeker hepsi birlikte karıştırılarak muhallebi
gibi pişirilir.Borcam ıslatılır.Bir sıra  potübor bisküvi  borcama  yerleştirilir.Hazırlanan  muhallebi sıcak sıcak
bisküvilerin üzerine dökülür.Buzdolabında soğumaya bırakılır.Üzerine arzuya göre hindistan cevizi serpilebilir .Vişne, böğürtlen taneleriyle süslenebilir.Dilimlenerek servis yapılır

Yorumlar

  1. bögurtlenler yerlerine saglam otursun istenirse pastada yuvalar acip bu yuvalara sıkıstırmak da mumkun degil mi hamiyet hanim?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KAKAOLU BUZLUK KURABIYESI

AŞURE